Find det rette bådudstyr online

Det kan være en jungle at handle bådudstyr på nettet, men denne guide klæder dig på ifht. at finde det rigtige sted at handle, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Billigt bådudstyr er ikke altid det bedste

Bådudstyr er et bredt emne, og alt efter om du blot kigger efter hobby udstyr du kan have med ombord, eller du kigger efter essentielt udstyr til båden, er det ikke lige meget hvor du handler. Alle vil selvfølgelig gerne have så billigt bådudstyr som muligt, men det er ikke altid vejen frem. Køber du udenfor EU er det nemlig ikke alle produkter der er godkendt, eller som er velegnede til brug ombord. Det kan derfor være en fordel at vælge en online shop der enten er dansk eller europæisk.

Sammenlign priser på bådudstyr

Selvom billigt bådudstyr ikke nødvendigvis er det bedste, så er det jo bestemt heller ikke smart at købe for dyrt. Derfor kan det være en ide at bruge en online prissammenligningstjeneste, eller blot scoute dine favoritsider igennem, men husk at tage højde for, at der også kan være økonomiske fordele ved at samle hele din ordre et sted. Det kan f.eks. være rabat beregnet ud fra ordrens størrelse, billigere eller gratis fragt

Hvornår skal du afsted?

Det er altid godt at være ude i god tid, især hvis du f.eks. skal afsted i en ferie. Der er nemlig stor sandsynlighed for at mange andre danskere tager afsted med deres båd i samme periode som dig. Og hvis alle bestiller bådudstyr 2 dage før de skal afsted, kan du være ret sikker på at støde i længere leveringstider eller udsolgte varer.

Mange webshops lover en forventet leveringstid på 1-3 hverdage, men dette forbeholder at varen ikke er udsolgt. Køb derfor altid dit bådudstyr i god tid. 

Tænk i funktionelt bådudstyr

Medmindre du har en luksusyacht, eller en færge så kan pladsen ombord være trang. Derfor er det altid smart at tænke i multifunktionelle baner. Det kan være alt lige fra værktøj, rengøringsartikler, møblement til båden og lygter der kan fås som multifunktionelle. Hver gang du køber noget med to eller flere funktioner, sparer du plads, og det vil du helt sikkert sætte pris på. Er du en ægte sejler, vil du nemlig hurtigt opdage at der altid er nyt og spændende bådudstyr der kunne være både sjovt og praktisk at have med ombord.


Skriv et svar