Mobilt bredbånd gør det muligt at arbejde mere

Nu hvor arbejdstiden bliver mere og mere udvidet, og flere og flere arbejder hjemmefra samt arbejder med flextid, er det eneste sted arbejdspladsen mangler at udvide til efterhånden, transporttiden.
Men det er måske ved at ændre sig. Mobilt bredbånd er meget populært, og mange danskere har nu mulighed for at være på nettet, mens de er på vej til arbejde eller en tur i parken.

Nu kan man lave arbejdsopgaver på vej til og fra arbejdet, i toget eller i parken om søndagen. En stor grund til at det nu er muligt, er de nye muligheder for mobilt bredbånd, der, med et lille stik til computeren, gør det muligt at være på nettet overalt.

Mobilt bredbånd har over de sidste 18 måneder rundet en million abonnenter, og når så mange danskere har Internettet med sig overalt, er der større muligheder for at udføre arbejdsopgaver til og fra arbejde. Derfor kan en ny udvidelse af arbejdstiden være til den del af fritiden, hvor folk ikke er hjemme.

Det er både positivt og negativt. På den ene side, kan tiden i f.eks. toget bruges mere effektivt, og der er mulighed for, at der er mindre spildtid i hverdagen. På den anden side kan det betyde, at fritid bliver en sjældenhed, og det er der meget få mennesker, der kan holde til i længere tid.

Man kan på den måde være mere effektiv i transporttiden, som ellers går med at kigge ud af tog- eller busvinduet. Selvom der er nogen, som kan klare det øgede pres, er der lige så mange, som kan risikere at blive stresset af det længere arbejdstider.

Der er nogle trin, som er gode at huske på, når arbejdsopgaver nu kan udvides endnu mere. Det er vigtigt, at holde fast i frihed for at undgå at gå ned med flaget i længden.

1. Privatlivet er vigtigt. Det er vigtigt at lave tid i dagen til sig selv. Selvom det, med de nye muligheder, er muligt at arbejde i en større del af fritiden, er det vigtigt at huske at holde fri.

2. Stress kan udvikle sig hurtigt, hvis man ikke slappe af ind i mellem. På den måde er effektiviteten meget nedsat, og det får hverken arbejdsgiveren eller arbejderen noget positivt ud af.

3. De fleste familier kan ikke holde til, at et familiemedlem arbejder 60 til 70 timer om ugen. Det er simpelthen vigtigt, at have både overskud og tid til både familie, venner og andre sociale
forbindelser. Selvom karriere er en større og større del af individets identitet, skal den ikke overskygge alt. Privatlivet skal der også være plads til, får ellers kan man ikke klare det daglige pres, der hører til det meste arbejde. Selvfølgelig kan mobilt bredbånd også bruges til at styrke interesser, som man kan dyrke flere steder. Det behøver ikke alene bruges til mere arbejde, men dets funktion gør det muligt at arbejde på tidspunkter, hvor det ikke før var muligt, og det kan der være problemer i.

Husk at du hos gobredbaand.dk kan tjekke alle de nyeste priser fra de største bredbåndsudbydere i Danmark. Det er nemt, hurtigt og så sparer du sandsynligvis penge.

 


Skriv et svar